subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (21.02.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Voždovac – Spartak (TIP:1X&2+) Na otvaranju ovog kola zanimljiva utakmica na krovu. Duel dve ekipe koje se bore da ostanu u plejofu, koje igraju otvoren fudbal što su pokazali više puta u međusobnim mečevima. Poslednje tri utakmice otišle su u gg3+ sto jasno pokazuje da jedni drugima bas leže. Spartak koliko znam ima određenih problema sa izostancima tako da zbog domaćeg terena koji je naravno znamo svi prednost Voždovca zbog veštačke trave i već pomenutih izostanaka, Voždovac blagi favorit. Ja ću se opredeliti za igru 1x&2+, a za nešto hrabrije gg. Ne očekujem pobedu Spartaka na ovom meču, a realno je da vidimo 2 gola.

Javor – Mladost Lučani (TIP:GG) Teška utakmica za prognozu, Javor pokušava da obezbedi miran nastavak prvenstva. Igraju dobro, hvalio sam ih prošlo kolo, tako da će oni sigurno pokušati na ovom mecu da upišu tri boda u borbi za opstanak. Sa druge strane Mladost je jako nezgodna, iskusna ekipa koja svima može zagorčati život, uslovno rečeno posebno jer se i dalje bore za plejof od kog neće tek tako odustati. Ono što je zanimljivo da u poslednjia 3 meča je uvek prolazila igra 3+, a poslednja dva puta je padalo 4 i u poslednjem mecu u Lučanima čak 6 golova kad je bilo 3:3. Totalno netipično za ove rivale. Razne igre su mi prolazile kroz glavu za ovaj meč, jer je ovde zaista sve moguće, ali zbog ove statistike sam se odlučio za igru gg. Imaju i jedni i drugi kvaliteta da pogode mrežu makar jednom.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje