sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Roterdam: Predlog za klađenje – 11. februar

Ove nedelje teniska ponuda je više nego bogata. Na rasporedu su čak tri turnira, a to su Roterdam, Njujork i Buenos Ajres. Od pomenuta tri, turnir u Roterdamu je najjači i mi ćemo pažnju barem danas usmeriti ka tom turniru.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Grk Stefanos Cicipas i Poljak Hubert Hurkač. Cicipas je favorit sa kvotom 1,35, ali mi očekujemo mnogo veću borbu.

Forma Cicipasa je pod velikim znakom pitanja. On nije igrao od Australijan opena, a i tamo se nije proslavio. Od igrača koji je slovio za favorita iz senke, Cicipas je ispao veoma rano i tako pokazao da mlada generacija ima još mnogo da uči. Njegov arogantni stav na terenu mu apsolutno ne ide na ruku. Njegovi izlivi besa i frustracija su jasan pokazatalj da tamo nešto ne štima i da ima još mnogo da uči.

Sa druge strane je Hurkač koji takođe nije igrao od Australijan opena. Visoki Poljak je imao sjajno otvaranje sezone, jer igrao sjajno na ATP kupu, pa zatim u Ouklendu. Zbog nešto jačeg rasporeda Hurčač je platio cenu na Australijan openu gde je stigao do druge runde. Poražen je od Milmana, ali taj Milman je zamalo izbacio Federera nešto kasnije, te mu se ne može mnogo zameriti za taj poraz.

Podloga u Roterdamu je nešto sporija u odnosu na neke prethodne sezone pa to i ne ide u prilog našem tipu. Ipak, i pored toga mi očekujemo da Hurkač pruži više nego dostojan otpor favorizovanom Cicipasu. Poljak ima apsolutno sve predispozicije za dobre igre u dvoranskim uslovima. Sjajna serva, više nego solidno kretanje i odlična igra na mreži. Iako u međusobnim duelima gubi sa 5-1, neki od tih mečeva su bili baš tesni.

Cicipasova forma je kao što smo rekli pod znakom pitanja. S obzirom da nije igrao skoro mesec dana mala je verovatnoća da ovde vidimo neko „razbijanje“ protivnika. Uzdamo se u servise obojice i nadamo overu koji je više nego izgledan.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje