subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Sao Paolo: Najava finala

Od 16:30 odigraće se finalni meč turnira u Sao Paolu u kom će se sastati Italijan Fabio Fonjini i Čileanac Nikolas Jari.

Fabio Fonjini kao jedan od boljih igrača na šljaci došao je relativno lako do finala. Redom je pobeđivao Žoaa Domingesa, Giljerma Garsiju Lopeza i Pabla Kuevasa. Žreb je možda mogao da bude jači, ali ono što upada u oči jeste to što Fonjini nije izgubio ni jedan set do finala. On je poznat kao igrač koji oscilira tokom meča. I najmanja sitnica ga može izbaciti iz takta i preokrenuti meč na drugu stranu. Ovi rezultati pokazuju da je Fonjini fokusiran i spreman za još jedan trofej.

Sa druge strane je sušta suprotnost Nikolas Jari koji je odigrao jako teške i neizvesne mečeve do finala. Redom je pobeđivao Dušana Lajovića, Gvida Pelju, Alberta Ramosa i Horasija Zebaljosa. Svaki meč je bio drama za sebe, ali Jari je pokazao da ume da odigra duge mečeve, i da bude onaj pravi kada je to potrebno.

Što se samog meča tiče treba istaći da su ova dva igrača sušta suprotnost. Fonjini je igrač koji voli duže razmene i ako se gleda taj parametar Fonjini je za klasu bolji. Ipak, treba istaći da se Jari do finala susretao sa igračima koji forsiraju duge poene. Tu su bili Pelja, Ramos kao i Lajović i Jari im je parirao sasvim korektno.
On poseduje vrlo dobar prvi servis, a koliko ga isti služi tokom ovog turnira pokazuje činjenica da je servis ispustio samo šest puta, što je za šljaku vrlo dobra brojka. Kada pogledate njegovu građu prva pomisao je da on ne može da se snađe na šljaci. Visok je 198 cm, a kretanje sa tom visinom na šljaci je izuzetno teško. No, on nas je svojim igrama apsolutno demantovao.
Dečko je pun samopouzdanja, igra bez komplikacija sa jasnim planom i ciljem, i on ovaj meč može da učini zanimljivim.

Fabio Fonjini jeste favorit u to nema sumnje, ali nas „bode“ u oči to što on nije izgubio do sada set, i apsoltuno nas ne bi iznenadilo kada bi se to desilo baš danas. Jari je pokazao da svojim servisom može da parira svima pa i Fonjiniju. Iz tog razloga po našem mišljenju over je najbolja opcija za ovaj meč.

Predlog: više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na soptesvetnu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje