petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milanski derbi odlučuje jedan gol? (ODLOŽENO)

Treći milanski derbi ove sezone na programu je večeras od 20:45! To će biti 168. derbi della Maddonina.

Na San Siru će Inter pokušati da ostvari novi trijumf nakon što je konačnu probio barijeru protekle nedelje pobedom nad Benvenetom 2-0. Sa druge strane, nominalni domaćin, ekipa Milana je protekle nedelje napravila odličan rezultat izbacivši Lazio u polufinalu nacionalnog kupa. Takođe, u ligi AC Milan 8 kola nije pretrpeo poraz (6 pobeda i 2 remija).

Inter je raniji derbiji odigran 15. oktobra dobio zahvaljujući genijalnosti Mauro Icardia koji je postigao hat-trick u tom meču. Milano je od tog meča promenio trenera smenivši Vincenza Montellu kojeg je nasledio Gennaro Gattuso u novembru. Na tabeli samo 7 bodova je razlike između Intera i Milana.

Drugi derbi odigran je 27. decembra kada je po očajnim vremenskim uslovima i kiši, posle 120. minuta u četvrtfinalu kupa bila bolja ekipa Milana.

Osećaj je sjajan jer igramo najatraktivniji meč sezone i znamo koliko on znači našim navijačima. Želimo da sami kontrolišemo našu sudbinu, zato ćemo pokušati da nametnemo našu igru i dobijemo 3 boda – izjavio je Luciano Spalletti.

Na pitanje novinara da li je Icardi spreman, odgovorio je da je više nego spreman za derbi!

Kladioničarski savet: Ukupno golova 0-2 @1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje