sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open dan 3: Predlog za klađenje 2

Nastavljamo sa Australijan openom. Drugi predlog za danas dolazi sa meča u kojem će snage odmeriti Hubert Hurkač i Džon Milman. Ovde očekujemo veliku borbu i over gemove.

Hurkač je u prvom kolu pobedio Denisa Novaka. Predlagali smo taj meč u overu i došao je bez problema. Hurkač je gubio sa 2:0, ali je uspeo da preokrene. Trebalo mu je vremena da se navikne na igru protivnika, a kada se navikao onda je bez problema preokrenuo. I ta pobeda je pokazala da je Hurkač u fenomenalnoj formi, jer je pre Australijan opena igrao polufinale Ouklenda i ostvario tri pobede na ATP kupu.

I Džon Milman je odigrao sjajan meč. Australijanac je pobedio mladog Francuza Uga Umbera. Maksimalno je iskoristio vidan umor kod Umbera koji je samo nekoliko dana pre osvojio prvu titulu u karijeri. Uz veoma male oscilacije Milman je diktirao tempo i na kraju potpuno zasluženo slavio. Servis i forhend su radili kao sat i kada su takve okolnosti Milman može da igra sa bilo kim na ATP turu.

Ključ za ovaj tip će naravno biti servis to nije tajna. Obojica poseduju ubojite početne udarce, a nešto lošije riterne. Moramo istaći da je Milman favorit zbog nagomilanog umora kod Hurkača, ali zaista su male šanse da on odigra meč u kontinuitetu od početka do kraja. Ne verujemo da je sposoban da dobije sa 3:0 i to je ključ tipa. Zbog pomenutog servisa ovo neće biti meč sa mnogo brejkova, a ako meč ode u četiri seta onda vrlo verovatno ide u over.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje