utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Predlozi za klađenje – Dan 4

02:00 Pursel – Rud over 34 1,73 Krug 2 ulog 2000 / 3-6 7-6 3-6 6-3 6-7  +460

Rud u okviru prve runde razvalio Ramosa. Iskreno, iznenađenje da je tako ubedljivo slavio, mada velike zasluge idu i samom Ramosu koji se nije pojavio na meču.

E sad, Rud danas ima na papiru igrački lakži zadatak, ali pitanje je kako će to izgledati u praksi. Maks Pursel važi za igrača koji nema mnogo strpljenja i teži da reši poen što je pre moguće. Veoma je agresivan i ovde će sve zavisiti od njega.

Ono u šta smo sigurni jeste da će Rud čekati 2-3 metra iza osnovne linije i živeti od grešaka protivnika. Da li i koliko će ih biti ostaje nam da vidimo.

Veliki plus za Pursela će biti domaća publika. Videli smo koliki impakt imaju na mečevima Cicipasa i Đokovića gde su svim silama bodrili prvo Tomsona, a nakon toga Popirina. Pomenuta dvojica su igrali kao u transu i Pursel bi trebao sigurno.

S obzirom na ubedljivu pobedu u prvoj rundu, s obzirom na rank i iskustvo igranja na grend slemovima složićete se da je ova margina previsoka. Po našem mišljenju u pitanju je zamka da se odigra under, jer ovo pokriva i produžene setove. Samo se pitam šta će biti kada Rud bude izgubio set. Prošle godine je Pursel dobio Ruda u sličnim uslovima u Sinsinatiju.

02:30 Drejper – Pol 37,5+ 1,72 Krug 2 ulog 2000 /6-2 3-6 6-3 7-5 +440

Derbi ovog četvrtog dana bez ikakve sumnje. Tomi Pol je prošle godine ovde igrao polufinale, što znači da ima veliku obavezu. Odigrao je fenomenalno protiv Barerea koji je imao neke šanse u tom drugom setu, ali ih nije iskoristio.

Pol bi ovde morao biti motivisan, jer ga je nedavno u Adelajdu upravo Drejper dobio sa 2:0. Sličan rezultat je bio i prošle godine.

Dva talentovana igrača bez moći da drže isti nivo tenisa tokom dva i po sata koliko bi ovaj meč mogao da potraje. Verujemo da će oscilovati i jedan i drugi i da će ovo otići u pet setova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje