utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Buenos Aires: Predlozi za klađenje – 18. Januar

14:00 Banjis – Olivo 20,5+ 1,73 Meridian Krug 2 ulog 2000 / 6-7 6-4 6-3 + 460

Nastavljamo sa čelendžerom u Buenos Airesu. Danas program otvaraju Banjs i Olivo, dva domaća tenisera. Ova dvojica se jako dobro poznaju, jer su do sada igrali devet puta i Banjis vodi sa 6:3.

Izjednačen meč dva jako iskusna igrača podjednakih kvaliteta. Banjis je u prvoj rundi lako dobio Stodera. Ključ je bio ritern, jer je Stoder imao velikih problema sa servisom. Tačnije, prodavao je gemove u kojima je imao prednost i na taj način lako izgubio bitku na mentalnom planu. I uprkos tome Stoder je imao šansu na riternu, no nije se dalo.

Danas servis sigurno neće biti u prvom planu, jer ni jedan od ove dvojice ne poseduje snažan servis. Biće ovo klasičan šljakaški meč, nadamo se u tri seta.

15:30 Navone – Venger 18,5+ 1,56 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-3 igra se krug 2

Juče je Navone igrao protiv Buena i svesno smo taj meč preskočili, jer je pomenuti Bueno imao napornu prethodnu nedelju gde je igrao finale istog turnira i osvojio ga . Bilo je za očekivati da Bueno neće biti na nivou i bili smo u pravu.

Zato danas startujemo sa Navoneom od prvog koraka. Ovde je postavljen za prvog nosioca i za sada mu dobro ide.

Nije Navone razbijač i na tu kartu igramo. Konkretno, prošle godine je odigrao 61 meč i 42 je išlo preko današnje margine. Venger je prošao kvalifikacije, upisao sigurnu pobedu u prvoj rundi pa se sa pravom nadamo da ovde može barem malo da zakomplikuje.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje