petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela.

Program otvaraju Vonderersi i Roar.

West Sydney Wanderers

Vonderersi su u prošlom kolu pretrpeli prvi poraz u ligi. Ruku na srce više se očekivalo od ove ekipe,makar je to nagoveštavao početak sezone,ali i sastav.Najveća boljka im je definitivno odbrana koja je primila makar po jedan gol na svakom meču ove sezone. Napad im i nije toliko loš,ali jednostavno ne može da pokrije sve kikseve odbrane, pa otud i toliko nerešenih mečeva od početka sezone.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: /

Brisbane Roar

Roar u ovaj meč ulazi nakon poraza od lidera Sidneja. Oni su slični Vonderersima,takođe imaju dosta poroznu odbranu koja je primila gol 7 od 8 mečeva ove sezone. Napad im je sasvim solidan,tu su Makarone, Ben Khafalah,Gameiro (ne onaj Gameiro). Danas će ta odbrana opet biti istumbana,vraćaju se dva bitna odbrambena igrača Bowles i Brown,ali neće biti najboljeg igrača i komandanta odbrane Papadopulosa.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Bowles, Brown

Izostanci: Theo, Papadopulos, Devere, Kristensen,Brady, North

Predlog za klađenje: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč,jer se sastaju dva tima koja imaju jako loše odbrane. Možda je najbolja opcija GG.

Tip: GG @ 1.65

Drugi meč dana odigraće Njukasl i Melburn Siti,ujedno ovo je i derbi kola.

Newcastle Jets

Džetsi igraju sjajno,nalaze se na drugom mestu na tabeli,realno to je i maksimum jer je Sidnej i ove sezone nedodirljiv. Osim što igraju sjajno,igraju i jako efikasno,uopšte se ne primećuje odsustvo najboljeg strelca tima O’Donovana. Petratos sjajno menja  O’ Donovana iako su se mnogi pribojavali da li će on to moći. Imaće problema sa sastavom jer će im osim Donovana nedostajati još 6 igrača.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: O’Donovan, Georgijevski, Vargas, Brown, Duncan, Hoffman, Adelson

Melburne City

Siti nikako da izađe iz te crne serije u koju su upali. Igraju katastrofalno u poslednjih mesec dana, 4 kola su bez pobede. Najveći problem im je odbrana trenutno,mnogo individualnih grešaka, mogu slobodno reći gluposti, je dovelo do poraza u poslednjih par kola. Doveli su novog štopera,ali on će biti aktivan tek od januara, do tad moraju da izdrže i svedu greške na minimum,a neće biti lako.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Cahill

Izostanci: Malik

Predlog za klađenje: Ovo bi zaista trebalo da bude efikasan meč. Džetsi igraju ofanzivno otvoreno,a imaju dosta problema u odbrani zbog povreda, dok Siti sa druge strane dosta dobar napad, sa povratnikom Kejhilom,ali problem odbrana,previše grešaka.

Tip: 3+ @ 1.70

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje