petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Azijska Liga šampiona: Jeonbuk – Kašiva (najava i predlog za klađenje)!

Počinje nova sezona u Azijskoj Ligi šampiona, neki mečevi odigrani su već u ponedeljak i to u grupama koji obuhvataju klubove iz Arapskog dela kontinenta, dok će drugu polovinu čini klovi iz Koreje, Japana, Kine, Australije… Jedan od najzaniljivijih mečeva očekuje nas u Južnoj Koreji, gde će se šampioni ove zemlje, ekipa Jeonbuk, sastati sa predstavnikom Japana, ekipom Kašive Rejsol, meč se igra od 11:30 u utorak, u okviru E grupe.


Jeonbuk Motors je tim koji je prošle sezone osvojio prvenstvo Južne Koreje, mnogi kažu delom zbog toga što nisu imali obaveze na međunarodnoj sceni gde nisu igrali grupnu fazu Lige šampiona iz razloga što su bili suspendovani od stane Azijske federacije na godinu dana, pre toga su 2016.godine bili kontinentalni šampioni! Ligu su završili sa skorom 22-9-7 i bili najefikasniji tim lige sa 75 datih golova, kao i najbolji defanzivni tim lige sa 35 primljena gola. Igrači od kojih ove sezone treba puno očekivati jesu Brazilci, Adriano i Tiago Alves, kao i od domaćeg igrača i MVP-a prvenstva Lee Jae-Sunga koji je bio najbolji asistent tima. Ono što bi pred ovaj dvomeč mogao da bude problem za domaći tim jeste to što pripreme nisu odardili u kompletnom sastavu zbog kampa selekcije Južne Koreje, tako da je sedam standardnih igrača odsustvovalo sa priprema. Na 6 od prethodnih 7 mečeva na svom stadionu u okviru Azijske Lige šampiona, na mečevima Jeonbuka viđeno je tri ili više pogodka, a na 5 od 7 utakmica su primali gol.

Kašiva Rejsol je tim koji je u takmičenje ušao kroz kvalifikacije savladavši Tajlandski Muang Thong sa 3:0, dok su u Super Kupu Japana, slavili protiv ekipe JEF United sa 4:1. Prošlu sezonu u Japanu su završili na 4.mesu sa skorom 18-8-8 i gol razlikom 49:33. Na gostovanjima su imali skor 9-5-3 uz gol razliku 24:15. Poslednje put su u Ligi šampiona igrali 2015-te godine kada su ispali u 1/4 finala od ekipe Gungžua. U ovom timu Kašive posebnu pažnju treba obratiti na brazilca Kristijana i desnokrilnog napadača Itoa. Stil igre tima je uvek napadački bez obzira gde igra, tako da su ranjivi iz kontranapada.

Poslednji meč ovi timovi odigrali su upravo 2015-te godine u Ligi šampiona i bilo je 3:2 za ekipu Kašive.

Duel dva napadačka tima, koji će biti podgrejan dodatnim rivalstvom između japanskih i koreanskih timova koja je postala tradicionalna, očekujemo zanimljiv meč i smatramo da će oba tima postići najmanje po jedan gol.

PREDLOG za klađenje: GG (kvota 1,80)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje