četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bajka i dalje traje, Mišolić u finalu Kicbila

Austrijski teniser Filip Mišolić živi svoj teniski san. Mišolić se plasirao u finale ATP turnira u Kicbilu nakon što je savladao Nemca Janika Hanfmana. Posle borbe koja je trajala dva sata i 26 minuta, Mišolić je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:2 2:6 7:6 (7:4).

(7) Tennis TV on Twitter: „What. A. Story. 🤩 Misolic takes the final set tiebreak to defeat Hanfmann 6-2 2-6 7-6 and will face Bautista Agut in his first ATP final this afternoon! #GeneraliOpen https://t.co/H3W507P3VQ“ / Twitter

Težak meč za Mišolića koji je rešen tek posle dva dana. U prvom danu akteri su podelili po set. U prvom setu maksimalno je bio dominantan Mišolić koji je sa dva brejka lako osvojio prvi set.

Odgovorio je Hanfman istom merom. Mišolić je očekivano pao i igri, a Hanfman to koristi i slično kao Mišolić sa u prvom setu, sa dva brejka dolazi do izjednačenja.

Treći set donosi veliku dramu. Hanfman je na krilima igre iz drugog seta nastavio da dominira u trećem. Napravio je brejk u prvom gemu, da bi do još jednog došao u petom gemu. Činilo se da je sve gotovo, ali Mišolić je nekim čudom pronašao energiju koja mu je pomogla da vrati meč u totalni egal.

Treći set je otišao u taj brejk i tu je kiša prekinula meč. Meč je nastavljen danas, a Mišolić je čini se imao bolju pripremu za taj brejk koji je na kraju dobio rezultatom 7:3.
Za titulu u Kicbilu Mišolić će igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tennismajors.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje