četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu uveče su na programu dva duela MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu jednog meča.

21h Minesota-Portland

Na ovom meču će se sastati dve ekipe koje su u jako dobroj formi.

Minesota u ovo kolo ulazi sa serijom od 7 mečeva bez poraza. Ta serija im je i donela treće mestu na tabeli sa 11 bodova zaostatka za liderom Los Anđelesom. Minesota igra zaista jako dobro. U prethodnom periodu su igrali i prijateljski meč sa Evertonom i njih su demolirali sa 4-0 što im je sigurno dodatno podiglo samopouzdanje pred ovo kolo. Napad im funkcioniše zaista dobro, ali je odbrana nešto slabiji deo tima. Igraju otvoren fudbal, na gol više. Upravo zbog toga su njihovi mečevi među najefikasnijim u poslednje vreme. Veliki broj mečeva im se završava sa GG i to je neka od igara koja je dobra kada su oni u pitanju.

Portland takođe u jako dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. Oni su takođe u seriji od 7 mečeva bez poraza. Pored svih tih dobrih rezultata, oni još uvek nisu na mestu koje vodi u plej of. Ta loša pozicija na tabeli je zahvaljujući lošem početku sezone gde su gubili na sve strane. Stil igre Portlanda je jako sličan stilu koji gaji Minesota i zbog toga će ovaj meč biti jako interesantan. Portland je ekipa koja igra izuzetno napadački, napad im je jako dobar i umeju da budu izuzetno efikasni. Ove sezone su uspeli da postignu 7 komada protiv Kansasa i to je najubedljivija pobeda u ovoj sezoni. Upravo im je taj napadački stil igre naneo i štete u odbrani. Jako često primaju golove, tako da su i njihovi mečevi veoma često završavani tako da su oba tima postizala makar po jedan gol. Za ovu ekipu je takođe jako dobar predlog GG.

Prognoza: Zbog stilova igre oba tima, golovi ne bi trebalo da izostanu na ovom meču. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.50 – 4:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje