petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi bez startnog kvoterbeka i u plej ofu!

Kvoterbek Baltimor Rejvensa Lamar Džekson na društvenim mrežama objavio je da neće igrati utakmicu u okviru vajld kard runde protiv Sinsinati Bengalsa koja je na programu ovog vikenda.

Džekson je povredio koleno u 13. nedelji kada su njegovi Rejvensi igrali protiv Denver Bronkosa i povreda je bila više nego ozbiljna. Ta povreda ga je odvojila od terena do kraja regularnog dela, a kako stvari stoje čini se da Džeksona na terenu neće biti do kraja sezone, jer koleno još uvek nije zalečeno.

Hvala svima za podršku i što brinete zbog moje povrede. I dalje postoji upala ligamenata oko kolena i stalnje je nestabilno. Na putu sam oporavka, ali ne želim ništa da rizikujem. Ako nisam spreman 100 posto nisam od pomoći, ni sebi ni ekipi“, istakao je Džekson.

Lamar Džekson je ove sezone bio pod velikim pritiskom, jer nije potpisao ugorov koji će ga osigurati u narednom periodu. Pre i tokom cele sezone govorkalo se da li će Baltimor odrešiti kesu i platiti svog kvoterbeka no od toga nije bilo ništa i pitanje je kako će se dve strane na kraju dogovoriti.

Ove sezone Lamar Džekson je prebacio 2242 jarde uz 17 pasova za tačdaun i sedam presečenih dodavanja. Istrčao je 764 jardi i na taj način postigao tri tačdauna.

Meč između Sinsinatija i Baltimora na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od 2.15 časova

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje