četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 6.Januar

Svesno se igra  ranije, jer će doći do pada kvote.


Dubl tiket:

Las Vegas Rejders – Kanzas Siti Čifs 2 1,25
Grin Bej Pekers – Detroit Lajons 1 1,45
Ukupna kvota: 1,81

Döhli smo i do poslednjeg kola u regularnom delu NFL šampionata. Svesno pišemo ranije članak, jer smatramo da će i na ove bedne kvote još više biti korekcija.
Ko prati NFL zna da je ovih dana bio haos na utakmici Bengalsa i Bilsa koja je zvanično otkazana i neće se igrati. Šta to znači? To znači da su Čifsi najviše profitirali, jer će eventualnom pobedom nad Vegasom obezbediti prvo mesto u konferenciji i domaćin teren kroz plej of. Ukoliko se dogodi da se u velikom konferencijskom finalu sastanu Čifsi i Bilsi ta utakmica će se igrati na neutralnom terenu. Dakle, Čifsi ako pobede zbog boljeg procenta pobeda u odnosu na Bilse imaju prednost i biće prvi. To znači da će imati slobodnu nedelju i to je velika stvar.

Rejdersi su oduvek bili redovna mušterija Čifsima, a pošto igraju sa rezervnim kvoterbekom verujem da će se serija pobeda nastaviti.

Što se drugog para tiče direktan duel za plej of. Grin Bej ako pobedi ide u plej of i sve su šanse da će tako i biti. U poslednji mah su uhvatili pravu formu dolazi im napaljeni Detroit. Biće ovde svega, biće ovde velike borbe, ali na kraju naše poverenje ide u ruke Arona Rodžersa koji je odigrao milion ovakvih utakmica.

Takođe, Grin Bej ima dosta bolju odbranu i u ovakvim utakmicama to ume da bude prevaga.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje