utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Sinsinati Bengalsi – Najava utakmice

Sunday night footbal rezervisan je za divizijski derbi izmneđu Baltimor Rejvensa i Sinsinati Bengalsa. Favorit u ovom duelu je Baltimor sa kvotom 1,55 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Oba tima u ovaj meč ulaze sa skorom 2-2, što znači da je meč važan. Ko pobedi preuzima prvo mesto u konferenciji što nije mala stvar. Ovakvi dueli ponekad na kraju sezone i reše ko ide u plej of, a ko ostaje praznih ruku.

Mi ovde njušimo jedan debeli over. Baltimor Rejvensi igraju neočekivano efikasne utakmice. Lamar Džekson nije dobio ugovor kojem se nadao, a kako igra ove sezone čini se da mu je samo to glavni cilj. Osim što sjajno trči, Džekson više nego pristojno razigrava svoje hvatačke opcije, te napad izgleda više nego pristojno iako nije kompletan.

Ipak, ono Rejvensi imaju velikih problema u odbrani. Ove sezone su ostali bez defanzivnog koordinatora Don Vika Martindejla koji sada radi u Džajantsima. To se svakako oseća, jer odbrana Rejvensa po pas igri je ubedljivo najgora u ligi. Ako će negde Bengalsi napasti onda će to biti kroz vazduh, a bome Džo Burou ima i čime da napadne.

Dakle, imamo dva potentna napada sa ne tako sjajnim odbranama i realno je da ovde gledamo jedno raspucavanje sa 50+ poena.

Predlog za klađenje: Više od 47,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje