nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Atlanta Falkons – Najava utakmice

Dugo nije bilo najave neke utakmice na sajtu, jer smo se postavili totalno drugoj taktici koja za sada daje fenomenalne rezultate. Ovog vikenda se poklopilo da ima nekih lepih utakmica za odigrati, a jedna od takvih je ova između Tampa Bej Bakanirsa i Atlanta Falkonsa.

U pitanju je divizijski derbi južne divizije NFC-a u kojem su Bakanirsi apsolutni favoriti sa kvotom 1,25, dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Ovde ćemo biti zaista kratki, jer se nema šta mnogo pisati. Tapma je ovde izraziti favorit i u neku ruku ima imperativ pobede, jer su vezali dva poraza. Prošle nedelje su obrisani od strane Kanzas Siti Čifsa, a ranije pre toga ih je porazio Grin Bej.

Posle dugo vremena Tom Brejdi ima sve svoje opcije na terenu. Bio je to slučaj i prošle nedelje i Tampa je bez problema postigla 30+ poena. Problem je bio što se odbrana nije pojavila.

Za očekivati je da je Tod Buouls održao jedan motivacioni govor svojim igračima, pre svega defenzivcima, jer ono što su igrali protiv Čifsa nije ličili ni na šta.

Dobra stvar po Tampu je to što će Falkonsi biti lišeni usluga svojih najboljih igrača u napadu. Glavna hvatačka opcika Kajl Pits neće igrati kao ni Kordeler Paterson koji je zadužen za igru po zemlji. Bez ove dvojice Atlanta nema šta da traži.

U poslednje četiri utakmice od kada je Tom Brejdi kvoterbek tima, Tampa je protiv Falkonsa postizala 31, 44, 48 i 30 poena. Za očekivati je da vidimo sličan scenario.

Ovde imamo dva predloga i oba su dobra:

Opcija 1: Tampa više od 27,5 poena
Opcija 2: Tampa dobija sa 8 i više poena razlike

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje