petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Bambi“ otišao iz moskovskog CSKA!

Srpski reprezentativac Zoran “Bambi“ Tošić od danas i zvanično više nije igrač ruskog premijerligaša CSKA iz Moskve. 30-godišnjem vezisti ugovor sa moskovskim “Armejcima“ istekao je poslednjeg dana juna, nakon čega su obe strane bile saglasne da saradnja ne bude produžena.

Tako će “Bambi“ nakon 7 godina provedenih u ruskoj prestonici nositi dres drugog kluba. Predpostavlja se da su glavni razlozi za prekid saradnje bile nesuglasice oko zarade iskusnog Zrenjaninca.

Zoran Tošić, koji nastupa na poziciji desnog krila, u redove CSKA stigao je tokom leta 2010. godine iz engleskog Mančester Junajteda, za sumu od 9,5 miliona evra. Do danas u dresu ruske ekipe ostvario je ukupno 241 nastup, uz 47 golova i 41 asistenciju. Za to vreme podigao je 3 trofeja šampiona Rusije, kao i po 2 trofeja osvajača nacionalnog Kupa i Super Kupa Rusije.

Karijeru je započeo još davne 2005. godine u Budućnosti iz Banatskog Dvora, nakon čega je nastupao za Banat iz Zrenjanina, beogradski Partizan, engleski Mančester Junajted, nemački Keln (na pozajmici) i na kraju za ekipu CSKA iz Moskve. Od 2007. godine nastupa i za reprezentaciju Srbije sa kojoj je odigrao 76 utakmica i pritom postigao 11 golova i 6 asistencija.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje