utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Barsa dovela „gol-mašinu“ u svoj tim!

Jedan od svakako najvećih i najzvučnijih transfera ovog letnjeg prelaznog roka konačno je realizovan – Robert Levandovski (33) je novi fudbaler španskog velikana – Barselone!

Za mnoge ljubitelje fudbala, najbolji napadač na svetu u poslednjih nekoliko godina unazad je sa upravom Barselone ugovorio trogodišnju saradnju uz opciju za dodatnih 12 meseci (koju će oficijalno potpisati nakom lekarskih pregleda), koja njegovom dosadašnjem klubu – minhenskom Bajernu na ime obeštećenja ima obavezu da isplati 45 miliona eura fiksno i dodatnih 5 miliona eura kroz bonuse.

 

Poljski golgeter je tako ostvario svoju želju da stigne na stadion „Camp Nou“, te je odbio ponude – Paris Sen Žermena i Čelzija koji su imali nameru da ga dovedu u svoje redove.

Levandovski je nakon punih osam sezona napustio „Bavarce“ sa kojima je osvojio isto toliko titula prvaka Bundeslige, kao i trofej u Ligi Šampiona. U dresu bavarskog kluba je ukupno odigrao 375 utakmica na kojima je postigao nestvarnih 344 pogodaka uz 72. asistencije, te samim tim oborio brojne rekorde u Nemačkoj.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje