petak, 01. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol predlog iz MLB (23.jul)

Noćas od 01:05 snage će odmeriti Baltimor Orioles i New York Yankees. Ove ekipe su divizijski rivali, a igrali su već 13x ove sezone a omer je 4:9 za goste.

Za domaće na brdo će Tyler Wells, desnoruki bacač. Ove sezone ima pozitivan skor 7-5 i ERA 3.38. Međutim protiv Jenkisa ove sezone ima 3 starta i sva 3 poraza.

Za goste će startovati sjajni Jameson Taillon, takođe desnoruki bacač. Rekord mu je 10-2 uz ERA 3.86. Totalno suprotno od Wellsa, Taillon ima 3 pobede protiv Oriolsa ove sezone.

Baltimor je pre All Star pauze imao niz od 10 vezanih pobeda, a tu seriju je prekinula Tampa. Ova mlada ekipa je ušla u ritam, a i nisu daleko od play off pozicijie, jer su sad na 46-46 što je 50%.

Ekipa iz Bronksa daleko najbolja u ligi sa skorom 64-30, poklela je sinoć u dvomeču sa Hjustonom. Ukoliko bi Baltimor noćas slavio, to bi bilo 2.put ove sezone da gube 3 vezana meča, isto bi im to uradila ova ekipa. No, ne verujemo u ovakav scenario i smatramo da će Jenkisi konsolidovati svoje redove i izvojevati pobedu.

Naš predlog je pobeda New York Yankeesa, a kvota je 1,65.

6:7


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje