petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 22. jul

Članak otvarati do 16:30.


Nije neka ponuda danas. Možda malo i silimo, ali za svaku opkladu postoji dobar razlog pa će tako biti i danas.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Aleks Molčan i Borna Ćorić. Kladionice su blagu prednost dale Ćoriću i po kretanju kvota mnogi ga vide kao favorita, jer kvota na njegovu pobedu ima tendenciju pada. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Greška je ovo po nama. Ćorić od povratka na teren muču muku. Ovde su kladionice očigledno bile impresionirane njegovom pobedom nad Grieksporom, no ko iole prati tenis zna da to i nije neko iznenađenje. Prosto, Griekspor i šljaka ne idu u istu rečenicu i Ćorić je to iskoristio.

Ono što ljudi zaboravljaju jeste Ćorićev meč protiv Lasla Đera. Hrvat je u tom meču bio na konopcima. Izgubio je prvi set sa 6:1 i nakon toga bio u zaostatku od jednog brejka, no imao je sreće, jer Đere ima velikih problema na psihološkom planu i ne može da dobije taj brejk. Nekako je Ćorić to uspeo da preokrene.

Zašto je taj meč protiv Đerea bitan? Bitan je iz razloga, jer Molčan i Đere gaje sličan stil tenisa. Jako se dobro kreću na šljaci, odlični su defanzivci i Ćorić će morati da radi za svaki poen. Protiv Griekspora to nije bio slučaj, jer Holanđanin ne voli duge relije. Nismo sigurni da Ćorić može da izdrži, jer ponavljamo tek se vratio posle povrede i ne izgleda dobro.

Molčan sa druge strane blista pod Vajdom. Igrao je finale Liona gde gubi od Norija. Na Rolan Garosu žreb mu je doneo u drugom kolu Đokovića i tu nije imao šta da traži. Na travi je bio sasvim solidan. Treće kolo Vimbldona i evo ga sada u četvrtfinalu, a u prošlom kolu dobio ni manje ni više nego Karanja Bustu koji je branio titulu.

Nekako po prikazanom u najmanju ruku Molčan bi trebao biti favorit. U odličnoj je formi već duže vreme i ovde igramo zdravom logikom na njega. Biće i ovde verovatno drame i zato uzimamo ovaj mali hendkep od 1,5 gemova čisto radi sigurnost.

Predlog za klađenje: Molčan ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Predaja Ćorića pri rezultatu 7:6 2:0 za Molčana 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje