Za večeras vam izdvajamo meč od 21h između Oaklanda i Teksasa. po kvotama blagi favorit su gosti, a granica je postavljena na 9,5 poena.

Za Oakland na brdo staje Nick Blackburn, desnoruki bacač. Prosečna 2022.sezona je iza njega, sa skorom 7-6 i visokom ERA 4.28. U prvom startu na pripremama bacao je samo jednu izmenu proti Cincinatija i primio 5 poena. Miksuje fastball,slider i changeup.

Za Teksas će bacati Dane Dunning, takođe desnoruki bacač. Sezona 2022. za zaborav sa lošim rekordom 4-8. U prvom startu 1,1 izmena i primljenih 5 poena.

Oakland igra loši pripremni period, ali bar dobro udaraju što je dobro za našu opkladu. U postavu se vraćaju Ruiz i Aguilar. Teksašani će večeras izaći sa najjačim sastavom. Tu su Semien, Seager, Lowe i Grosman. Po statistici Teksas je prva ofanzivna ekipa na spring treningu. Radujemo se konačno normalnoj granici, pa u ovim uslovima očekujemo prelazak iste.

PREDLOG: Oakland Atletics – Texas Rangers 9,5+ 1,78 meridian

12:11


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.