četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol predlog iz MLB (pripremna) – petak 10.mart

Za večeras vam izdvajamo meč od 21h između Oaklanda i Teksasa. po kvotama blagi favorit su gosti, a granica je postavljena na 9,5 poena.

Za Oakland na brdo staje Nick Blackburn, desnoruki bacač. Prosečna 2022.sezona je iza njega, sa skorom 7-6 i visokom ERA 4.28. U prvom startu na pripremama bacao je samo jednu izmenu proti Cincinatija i primio 5 poena. Miksuje fastball,slider i changeup.

Za Teksas će bacati Dane Dunning, takođe desnoruki bacač. Sezona 2022. za zaborav sa lošim rekordom 4-8. U prvom startu 1,1 izmena i primljenih 5 poena.

Oakland igra loši pripremni period, ali bar dobro udaraju što je dobro za našu opkladu. U postavu se vraćaju Ruiz i Aguilar. Teksašani će večeras izaći sa najjačim sastavom. Tu su Semien, Seager, Lowe i Grosman. Po statistici Teksas je prva ofanzivna ekipa na spring treningu. Radujemo se konačno normalnoj granici, pa u ovim uslovima očekujemo prelazak iste.

PREDLOG: Oakland Atletics – Texas Rangers 9,5+ 1,78 meridian

12:11


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje