petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Belgijanac nezadovoljan u Londonu?

Belgijski golgeter – Romelu Lukaku se predhodnog leta ponovo vratio u redove Čelzija u transferu vrednom čak 115 miliona eura!

Snažni napadač je trebao da bude „udarna igra“ u ofanzivi londonskog tima, ali usled problema sa povredom kao i taktičke postavke igre, Belgijanac nije za sada došao do potpunog izražaja na samom terenu.

„Fizički sam dobro, ali nisam zadovoljan situacijom u Čelziju. Tuhel je izabrao da igra sa drugim sistemom. Neću odustati, biću profesionalac. Nisam zadovoljan situacijom, ali sam profesionalac i ne mogu sada da odustanem. Kažem, nisam zadovoljan, međutim radnik sam i ne smem sebi da dozvolim da se predam“, rekao je Lukaku i zatim dodao:

„Mislim da sve što se dogodilo prošlog leta nije trebalo da se desi na onakav način. Kako sam otišao iz kluba, kako sam komunicirao s navijačima… Sada je pravo vreme da podelim svoja osećanja. Uvek sam govorio da imam Inter u srcu: znam da ću se vratiti u Inter, zaista se nadam. Zaljubljen sam u Italiju. Stvarno se od srca nadam da ću se vratiti u Inter ne na kraju karijere, već kada budem još na vrhunskom nivou da zajedno osvojimo još više“, zaključio je 28-godišnji napadač.

Lukaku je od svog povratka na „Stamford Brigde“ do sada odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima na kojima je postigao sedam pogodaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje