petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Belgijanac potpisao za lidera Premijer lige

Belgijski reprezentativac – Leandro Trosar i zvanično je postao novi igrač – Arsenala.

28-godišnji krilni ofanzivac je došao iz redova Brajtona, kojem na ime transfera pripada 24 miliona eura fiksno uz dodatnih 7 miliona eura kroz bonuse. Nakon lekarskih pregleda, potpisan je ugovor do leta 2026. godine.

 

„Oduševljeni smo što smo završili transfer Leandra Trosara. Imamo jasan plan i strategiju za naš pravac i to je bio veliki timski napor u dovođenju Leandra u klub. „Leandro je igrač koji će nam pružiti visok nivo kvaliteta u budućnosti. Znam da su Mikel i naši treneri uzbuđeni što će početi da rade sa njim. Dobro došao Leandro!“, rekao je sportski direktor kluba – Edu.

„Dobar je posao svih u klubu dovođenje Leandra. On je svestran igrač sa visokim tehničkim sposobnostima, inteligencijom i velikim iskustvom u Premijer ligi i na međunarodnom nivou. Leandro jača naš tim dok krećemo u drugi deo sezone i svi se radujemo što ćemo raditi sa njim. Želimo dobrodošlicu Leandru i njegovoj porodici u fudbalski klub Arsenal“, dodao je trener ekipe – Mikael Arteta.

Trosar je u predhodne tri i po godine nosio dres Brajtona za koji je ukupno odigrao 122. utakmice uz 25 postignutih pogodaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje