ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Belgijski veteran bacio Zvezdu u pakao?!

Crvena Zvezda je tri kola pre kraja šampionata osvojila titulu i od 10.jula je čekaju eventualne 4 prepreke u kvalifikacijama za plasman u grupnu fazu lige šampiona.

Do sada je bilo jasno da će Crvena Zvezda biti povlašćena u prvom i nepovlašćena u trećem kolu i poslednje četvrtom ili tzv. plej of kolu.

Kako stvari stoje mada još nije definitivno Zvezda će biti nepovlašćena u drugom kolu pa već 24. jula može na Salzburg, Seltik, Ludogorec, Dinamo Zagreb …

Zvezdi ne odgovaraju trenutna stanja u fudbalskim šampionatima Rumunije (Steaua tri kola pre kraja ima dva boda više od Kluža), Poljske (Legija četiri kola pre kraja ima bod više od Leha i tri od Jaglonije).

Da problem postoji i u Kipru pobrinuo se De Kamargo koji je preorenuo rezultat u derbiju lige i sada Apoel koji ima bolji koficijent od Zvezde ima dva kola pred kraj bod više od Apolona iz Limasola.

Ipak, Zvezda je na pragu jedne sjajne vesti. Kako prenosi sportski žurnal trener Vlada Milojević će predvoditi Zvezdu i u narednoj sezoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje