subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Sasuolo – INTER 1:0

Od Sasuola do Sasuola. Toliko je trajao Inter niz bez poraza u nacionalnog prvenstvu. Prosto neverovatno deluje podatak da je novi prvak Italije svoja jedina dva poraza u sezoni pretrpeo protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Definitivno popularnim „Neroazurima“ Sasuolo ne odgovara kao protivnika. Ipak, poraz koji „ne boli“, jer su uveliko proslavili šampionsku krunu, dok je Sasuolo osvojio veoma vredne bodove u njihovom nastojanju da izbegnu eliminaciju iz „Serie A“.

MILAN – Đenova 3:3

Kriza u redovima „Rosonera“ se nastavlja i nakon ovog vikenda. Četvrta uzastopna utakmica u prvenstvu na kojoj nisu pobedili uz dva poraza od Rome u 1/4-finala Lige Evrope. Mnogo slabosti i propusta u fazi odbrane, a sada su na svom terenu primili čak tri gola od povratnika u elitni rang takmičenja.

Famalikao – BENFIKA 2:0

Benfika je na samom startu utakmice postigla pogodak, ali on na kraju nije bio priznat nakon signalizacije iz VAR sobe. Popularni „Orlovi“ su bili dominantniji tim na terenu, ali nisi iskoristili svoje prilike da dođu do vodstva. Umesto toga, Famalikao je sa dva gola u poslednjih 20 minuta utakmica stigao do pobede i ujedno rešio i dilemu ko je novi šampion Portugala. Naime, na dva kola pre kraja prvenstva Sporting ima osam bodova prednosti u odnosu na Benfiku, te je sada i definitivno jasno da „Lavovi“ osvajaju naslov prvaka svoje zemlje.

ŠTURM – Hartberg 1:1

Domaćini su već na samom startu utakmici ostali sa igračem manje na terenu, a fudbaleri Hartberga su to veoma brzo uspeli da materijalizuju. U nastavku je Šturm stigao do poravnanja rezultata na semaforu, ali ne i do potpunog preokreta. Ipak, na dva kola pre kraja prvenstva imaju imaju četiri poena prednosti u odnosu na Salzburg, te su veoma blizu osvojanja šampionske titule nakon 13 godina pauze.

HAJDUK SPLIT – Varaždin 0:1

Splitski Hajduk se bukvalno „raspao“ u poslednjem delu sezone. Dosta dugo su bili u konkurenciji za naslov prvaka, ali usledio je zaista ogroman pad u „igri“ i samim tim rezultatima. Ovoga puta, ceo „plen“ iz Splita odneli su fudbaleri Varaždina sasvim zasluženo, jer su kreirali znatno bolje prilike za postizanje pogotka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje