subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Belinda Benčić – Petra Kvitova – NAJAVA FINALA DUBAIJA

U velikom finalu turnira u Dubaiju snage će odmeriti mlada Švajcarkinja Belinda Benčić i iskusna Čehinja Petra Kvitova. Biće ovo duel dve vrlo snažne teniserke koje svoje protivnice uglavnom dobijaju na snagu.

Za Belindu Benčić je ovo veoma bitan turnir. On je pokazatelj da mlada Belinda može da se bori protiv najboljih teniserki na svetu, i to je dokazala ove nedelje u Dubaiju. Igrala je protiv tri teniserke iz prvih 10 i sve tri je pobedila. Te pobede protiv top teniserki će Belindi značiti i na psihološkom planu, jer je prošla kroz pakao sa povredama. Kao veoma mlada teniserka susrela se sa teškim povredama koje su je u pojedinim trenucima na duže vreme odvojile od tenisa. Ipak, njena želja je pobedila i zato ovo finale, kao i te pobede dobijaju  još više značaju.

Neku sličnu dramu je preživela i Petra Kvitova. Ona je imala tu nesreću da joj provalnik upadne u kuću i da joj povredi šaku. Kvitova je bila primorana da operiše istu, a povratak na teren je bio pod velikim znakom pitanja. Veliki je to šok za bilo koga, a posebno za jednu mladu devojku. Setimo se samo kako je Monika Seleš nastradala na Rolan Garosu, a nakon tog incidenta nije bila ista igračica. Ipak, i Kvitova je uspela sve to da ostavi iza sebe, a može se reći da je ovo najbolji deo karijere za nju, iako je ranije osvojila dva grend slema. Korpulentna Čehinja zaista izgleda dobro, a ovo će joj biti treće finale iz pet turnira koliko je odigrala ove sezone.

Iako je Belinda Benčić mnogo više vremena provela na terenu, ne verujemo da će umor biti neki biktan faktor. Ipak je ovo finale, a adrenalin će uraditi svoje. Ono što je zajedničko za ove dve teniserke jeste da su obe igrale sa mnogo oscilacija na ovom turniru. Nijedan meč nije mogao da prođe bez velikih padova i za jednu i za drugu, i zato smatramo da je over najbolja opcija za ovaj meč. Ukoliko se isti šablon bude ponovio nema sumnje da ćemo gledati finale u tri seta. Koja bude dominirala ta će udarati jače i samim tim osvajati poene i gemove. Zaista su po stilu igre isti tip igračica i u ovom trenutku za nas kvota od 1,40 na Kvitovu nije vredna rizika, posebno nakon Belindinih pobeda nad Halep, Svitolinom i Sabalenkom. Ovaj meč je mnogo više u egalu nego što to kladionice prikazuju.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,73 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje