petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorizovanom domaćinu su dodatan plus izostanci u gostujućem timu

Domaćin je favorit za pobedu. Gost će danas istrčati na teren bez tri igrača u odbrani i prva tri strelca, a generalno muči muku sa realizacijom. Meč možete odigrati do 18 časova ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u 18:25 po našem vremenu u okviru elitne fudbalske lige u Saudijskoj Arabiji sastati ekipe Al Nasr Riyadh i Al Feiha:


Al Nasr Riyadh: se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 43 osvojena boda. Kao domaćin ima 7 pobeda i dva poraza uz gol razliku 21:7. Nema važnih izostanaka izuzev što se od početka meseca Nigerija, A. Musa, nekadašnji igrač CSKA Moskve i Lestera, vratio u svoju domovinu. Kao zamena je doveden Al Salem upravo iz Al Feihe (3 gola ove sezone). Ove sezone je već u okviru kup takmičenja kao gost deklasirao današnjeg rivala.


Al Feiha: se nalazi na 14. mestu i 7 bodova je u ugroženoj zoni. Samo 4 od 16 boda je osvojio kao gost. Kao gost postiže gol na svakoj drugoj utakmici. Tim je od početka meseca pored trećeg strelca pomenutog Al Salema napustio i drugi strelac Fernandez (4gola), koji je prešao u Al Nasr iz Emirata. Zbog povrede danas u timu neće biti: najboljeg strelca i asistenta D. Morena (po 6 gola i asistencija), upitan je ofazivni vezni S. Yahaya iz Gane, a meč će propustiti i tri odbrambena igrača: desni bek Gege, kao i centralni bekovi: A. Bamessoud i Al Sabhi.


Mišljenje urednika: Gost koji je daleko slabijeg kvaliteta. Uz to danas će imati puno izostanaka kako u poslednjoj liniji tako i bez najboljih strelaca. Danas bi počasni gol trebao biti njihov najveći domet. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a kao dobri predlozi se nameću igre 1 i D2+ @1.45 i pobeda u hendikepu sa dva ili više golova razlike H1 (+1) @1.75 / MaxBet

1:0 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje