ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Benevento vs Verona

Jedan od parova 30. prvenstvenog kola prvog ranga italijanskog fudbala „Serie A“ biće i duel između timova, Benevento i Verona

BENEVENTO od samog starta šampionata zauzima poslednje mesto na tabeli (koje vodi u niži rang takmičenja) i sasvim je izgledno da će u narednoj sezoni igrati svoje utakmice u „Serie B„. Popularne „Veštice“ u nekoliko segmenata su najslabiji tim u ligi – najviše primljenih golova (69), najviše poraza (25) i najmanje pobeda (3), dok sa samo 21. datim golom imaju drugi najneefikasniji napad u prvenstvu. Na do sada 14 odigranih utakmica na svom terenu imaju čak 10 poraza uz spomenute 3 pobede i jedan remi. Prvi tim izvan opasne zone ima 16 bodova više u odnosu na njih, pa je praktično Benevento novi drugoligaš. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: A.Costa, B.Sagna, L.Antei, C.Puggioni.

VERONA, iako se nalazi samo jedno mesto iznad svog predstojećeg rivala ima dobre šanse da i naredne sezone nastupa u najelitnijem rangu italijanskog fudbala, jer im prvi tim iznad crte beži dostižnih 4 bodova. U gostima na 14 dosadašnjih duela u pet navrata uspeli su da ostanu neporaženi, a da imaju da budu „nezgodni“ na gostujućim terenima, pokazala je utakmica pre nekoliko kola kada su sa ubedljivih 1-4 slavili kod Fiorentine. Gosti neće moći da računaju na: A.Nicolas, M.Fares, Matos, M.Zaccagni.

Predlog za tipovanje:

Book-makeri kao favorita za pobedu na ovom meču vide domaći tim, međutim kako su oni skoro bez šansi za opstanak, a gosti sa velikim motivom ulaze u ovu izuzetno važnu utakmici za njih, verujemo da Verona može da stigne do pozitivnog rezultata i osvoji preko potrebne pobede u borbi za opstanak.

„2“ – @4.10

„X2“ – @2.00

Susret se igra u sredu sa početkom od 17:00 na stadionu „Ciro Vigorito“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje