subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Beretini propušta masters u Rimu

Italijanski teniser Mateo Beretini odustao je od učešća na mastersu u Rimu koji je na programu odmah nakon mastersa u Madridu.

Razlog za povlačenje sa turnira je povreda abdomena koju je zadobio na mastersu u Monte Karlu. Italijan je obavio nove preglede i rezultati nisu bili najbolji. Povreda nije zalečena 100% i zbog toga Beretini ne igra ni u Madridu ni u Rimu.

Nadao sam se daću moći da igram u Rimu, turniru koji mi tako mnogo znači i gde su počeli moji teniski snovi. Nažalost, novi rezultati pregleda magnetnom rezonancom pokazali su da moram da mirujem bar još nedelju dana, pre nego što počnem da treniram. Teško je prihvatiti to da neću igrati u Rimu, ali zahvalan sam mojim navijačima iz Italije. Vaša podrška znači mi mnogo, rekao bih sve. Jedva čekam da opet zaigram pred vama„.

Ostaje da se vidi da li će Italijan igrati na Rolan Garosu. Generalno gledano ima vremena da se oporavi i spremi, mada opšte je poznato da on ne preferira šljaku. Sasvim su realne šanse da Beretini preskoči turnir u Parizu i potpuno se posveti sezoni na travi gde tradicionalno igra dobro.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje