petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Beretiniju titula u Beogradu

Italijanski teniser Mateo Beretini pobednik je ATP turnira u Beogradu. Drugi nosilac turnira je u velikom finalu savladao Aslana Karaceva rezultatom 2:1, po setovima 6:1 3:6 7:6 (7:0).

Očekivano, nakon jučerašnjeg maratona Karacevu je bilo potrebno vreme da proigra. Beretini je to znalački iskoristio i svaku grešku protivnika znao da kazni. Rezultate svega jeste ekspresnih 6:1 u prvom setu.

Drugi set donosi odgovor Karaceva, što se i očekivalo. Rus je počeo da igra na sve, ili ništa i to je dalo rezultata. Karacev je u ranoj fazi seta napravio brejk i poveo sa 3:0, a taj brejk mu je na kraju bio dovoljan da izjednači.

Odlučujući set donosi možda i najveću borbu. Prvi udarac zadaje Beretini, brejkom u četvrtom gemu, ali Karacev momentalno uzvraća ribrejkom. Od tog trenutka meč je ušao u mirniju fazu, sve do taj brejka.

U taj brejku Beretniji je apsolutno dominirao. Ritern, kao i servis su radili sjajno, a sa druge strane Karacev je mnogo grešio. Na kraju zaslužena pobeda Beretinija koji je došao do četvrte titule u karijeri.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje