subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Favorit u padu forme i bez 3 standardna defanzivca!

➡️ ŠVAJCARSKA: Swiss Cup
🇨🇭 16:00 Lancy – Lugano minimalan ulog D1+ (2.30)

Ovde je sve jasno, veliki favorit je Lugano. Međutim, na ovo putovanje ne putuju 3 standardna defanzivca. Espinoza (5/1 D) je suspendovan, dok su Valenzuela (5/1 D) i Hajdari (5/0 D) povređeni.

7 igrača su se tek vratili u klub, nakon obaveza u reprezentaciji, neki od njih u utorak, a neki su tek kasnije pristigli. Nakon poraza od Royale Union-a u oba navrata i izbacivanje iz Kvalifikacija za Ligu Evrope. Usledio poraz od Luzerna u ligi. Kako je najavio trener Mattia Croci-Torti potpuni fokus je na ovom meču. U narednom periodu ih očekuje 7 utakmica za 25 dana, pa samim tim sumnjam da neće biti rotacije.

Na drugoj strani, naizgled vrlo lak protivnik. Međutim, Lancy je u prvom kolu elimisao drugoligaša Nyonnaisa i napravio iznenađenje, uprkos tome što su imali crveni karton skoro 30. minuta. Lancy nastupa u drugom međuregionalnom prvenstvu, trenutni su lideri sa maksimalnim brojem bodova (12). Najopasniji igrači ujedno i najbolji strelci su napadač Marie Dan Ben i ofanzivni vezni Jacelyn Mboso. Igraće na domaćem terenu koji može da primi 1500 gledalaca, karte su već rasporedate.

Sve u svemu, nema nikakve vrednosti kladiti se na Lugano. Iako trener gostiju stavlja fokus na ovaj meč, rotacija je neminovna, pre svega zbog rasporeda, a i neki igrači su se tek stigli nakon obaveza u reprezentaciji. Na to dodajemo i odsustvo 3 standardna defanzivca. Na drugoj strani, niželigaš Lancy vrlo motivisan i željan da napravi drugo iznenađenje. Imaće prednost domaćeg terena, kao i podršku svojih navijača.

S obzirom na ovakvu situaciju, kladićemo se da domaćin postiže bar 1 gol na minimalan ulog, jer mislimo da ima vrednost. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje