nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Favoritu nedostaju 6 startera!

➡️ PERU: Liga 1
🇵🇪 01:30 A. Lima – Union Comerico minimalan ulog G1+ (2.30)

Nakon što su je drugoplasirani U. de Deportes remizirao sa liderom Sporting Cristal u ovom kolu. A. Lima ima priliku da se izjednači sa liderom. Međutim, posao im je dodatno otežan, jer večeras neće moći da računaju na nekoliko igrača: Nicolas Amasifuen (6/0 D), Santiago Garcia (20/1 D), Andreas Andrade (13/2 M), Pablo Miguez (24/0 M), Brayan Reyna (20/4 F) i Sabbag (18/9 F, drugi strelac) nisu u sastavu. Carlos Zambrano (14/2 D) se opravio od povrede, međutim njegov nastup večeras je upitan.

Pozvani igrači večeras – A. Lima

Na drugoj strani, nakon serije loših rezultata, Union Comercio je vezao 6 utakimca bez poraza (3 pobede i 3 remija). Na većini utakmica bili su autsajderi, međutim uspeli su da dodatno otežaju posao favoritima. Napad je u tim utakmicama dobro funkcionisao, jer su postigli na svakom meću bar 1 gol.

Sve u svemu, iako je A. Lima favorit, neće imati lak zadatak. Prvo gosti dolaze motivisani serijom dobrih rezultata, ujedno dobro znaju da namuče favorita. Drugo A. Lima ima nekoliko izostanaka, što će otežati njihov trijumf. Lima je neporažena na domaćem terenu, 4 pobede i 2 remija na 6 odigranih mečeva. Pored toga, nisu primili nijedan gol. Gol razlika (5:0). S obzirom na ovakvu situaciju domaćina, prbaćemo tip G1+ na minimalan ulog. Ujedno je i vreme da prime gol na domaćem terenu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje