nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Gosti su praktično ispali iz lige i nedostaju im nekoliko igrača

➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 02:00 Novorizontino – ABC D2+ (1.60) ✅/ na manji ulog DI1+&2+ (1.95)

Novorizontino želi da zauzme 3. poziciju na tabeli, za to će mu biti potrebna pobeda u ovom meču. Imali su odličnu partiju protiv Ceare u prošlom kolu, gde su ih savladali ubedljivim rezultatom (4:1). Na domaćem terenu igraju sasvim dobro, od mogućih 42 bodova, prikupili su 29. Što je sasvim dobar učinak. Kadrovski gledano, trener nema velikih briga, igraće sa sličnom postavom kao i u prošlom kolu.

Na drugoj strani, ABC je poslednji tim na tabeli, sa samo osvojenih 16 bodova, 99% su ispali iz lige. Pored toga trener Alger Fusch neće moći da računa na: Thonny Anderson (15/2 M) jer je suspendovan, dok su Fábio Lima (21/2 M), Genilson (8/0 D), Alex Silva (6/0 D), Wellington Reis (13/0 M) i Romário (9/0 D) povređeni.

Sve u svemu, ovo je idealna prilika za Novorizontino da se popne lestvicu više. ABC na drugoj strani, nema za čim da igra, jer su praktično ispali i pored toga imaju nekoliko nedostupnih igrača. Tip D2+ ima solidnu kvotu. Novorizontino je postigao bar 2 gola na 6 od poslednjih 7 utakmica, trebalo bi to da učini i večeras, protiv najslabijeg tima u ligi. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje