subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

U utorak se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu je jedan duel.

20:45h Juventus-Leće

Juventus je dobro počeo sezonu. U prva 4 kola tri pobede i sa velikim samopouzdanjem su išli na, po njih, veoma nezgodno gostovanje protiv Sasuola. Ako ima neka ekipa u ligi protiv koje Juventus ne zna da igra, onda je to Sasuolo i to se pokazalo i u prethodnom kolu. Duel ova dva tima i epilog isti, pobeda Sasuola i to dosta ubedljivo sa 4-2. Sigurno da je ovaj poraz malo uzdrmao Juventus, podiglo se dosta prašine zbog tog meča, pričalo se o nekim svađama u timu na relacijama igrači-trener i trebalo bi očekivati reakciju Juventusa na to. Naravno, veliki klubovi ne reaguju saopštenjima, već sve “ pričaju “ na terenu. Treba očekivati da Juventus u ovaj meč uđe maksimalno jako i napadački i da dođe do nova tri boda i tako prekine sve loše priče koje kruže.

Da će biti lako i neće, jer je sa druge strane terena Leće. Leće je jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone. U prvih 5 kola su osvojili 11 bodova i još uvek nemaju poraz. U tih prvih 5 kola imali su i jednu “ jaču“ pobedu i to protiv Lacija, mada da li Lacio sada i može da se podvede pod jače timove. Pravi test za D’Averseove momke tek predstoji. Sada im predstoje teški mečevi, prvo Juventus, zatim Napoli i tu će se videti koliko su zapravo jaki. Svakako, da je D’ Aversa napravio dobar tim to se ne može osporiti. Efikasan napad koji predvodi Krstović, dobra odbrana koja je primila u septembru svega 1 gol. Ovo će biti lakši meč za njih jer nemaju šta da izgube i sigurno da će igrati napadački.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Rugani, Bremer, Danilo; Weah, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Cambiaso; Milik, Vlahovic

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Venuti, Pongracic, Baschirotto, Gallo; Kaba, Ramadani, Rafia; Almqvist, Krstovic, Oudin

Prognoza: Juventus je favorit, ali mi ćemo probati jednu zanimljivu igru. Naime, gledajući utakmice i jednih i drugih od početka došao sam do zanimljivog podatka. Juventus je na 4 od 5 utakmica dao gol u prvom poluvremenu. Kreću napadački od samog starta, dok sa druge strane Leće u većini slučajeva prima gol u prvom poluvremenu, pa tek posle kreće sa igrom.

Predlog: tim 1 1+ pp @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje