petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Odlasci igrača, povrede ključnih protiv jednog tima danas!

Večeras se u okviru Meksičke Prve lige, sastaju Pubela i Monterrey od 02:05, u pitanju je meč 4.kola ove lige.

Pubela se nalazi na 10.mestu sa skorom 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 5:7. Na svom stadionu odigrali su jedan meč i pobedili Queretaro sa 2:0. Ono što je problem za njih jeste činjenica da su u odnosu na prošlu sezonu ostali bez nekoliko bitnih igrača, ključni veznjak Maksimilijan Araujo (38u/4 golova/4 asistencije) koji je prvi asistent ekipe, potom vezni igrač J.Cortizo (14u/1g/1a) takođe nije više u timu, a nema ni defanzivca Israel Reyesa (37u/3g/0a). Što se tiče povreda, neće biti važnog veznog igrača, Oskara Fernandeza (16u/2g/1),a nema ni napadača Kevina Ramireza (6u/0g/2a), dok je pod znakom pitanja nastup defanzivca G.Corrala (32u/2g/3a).

Što se tiče igara, oni su prošlu Clausuru završili na visokom 5.mestu, ali su kod kuće igrali jako loše, samo 2 pobede, 5 remija i 1 poraz uz gol razliku 11:9.

Ekipa Monterreya prošle sezone završila je na 9. pa na 7.mestu takmičenja u Meksiku, ušli oba puta u plej of, ali nisu stizali dalje od 1/4 finala. Ovu sezonu otvorili su na jako dobar način sa 2 pobede i 1 porazom uz gol razliku 6:4. Poraženi su od Gvadalajare na domećem terenu 0:1, da bi potom slavili u gostima protiv Cruz Azula 2:3 i na domaćem terenu sa San Luisom 3:1. Osim štopera Cesara Montesa i veznjaka Krenevittera niko od bitnih igrača nije napustio tim, a pojačali su se sa nekoliko zanimljivi igrača, koji uz Fuense Morija, Aguirea, Berterama i Mezu može da napravi problem svakom rivalu.

Iako je ovo meč za koji smo se dvoumili da li da ide u Premium ili ne, ipak ga dajemo svim pratiocima sajta, kvota na igru X2&2-5 gola je 1,80 i to će danas biti naš predlog, odličan uvod u sezonu gosta, koji će nadamo se iskoristiti neke od problema kod domaćeg tima, koji za sada ne izgleda preterano ubedljivo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje