nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas PRVU LIGU SRBIJE! (02.03.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Grafičar – Inđija: Duel dve ekipe koje u drugi deo sezone ulaze sa različitim ambicijama. Grafičar će svim snagama pokušati da ostane u Prvoj ligi. Prošli su dobre pripreme u Turskoj gde su napravili par ozbiljnih rezultata. Pojačani Burmazom iz Radničkog iz Kragujevca plus starosedeocima braćom Mituljikić, Ibanezom, golmanom Stankovićem čisto sumnjam da mogu da ispadnu. U prilog ovome govori i prvo kolo u nastavku gde su na možda najtežem gostovanju u Ivanjici odigrali 0:0 sa jednom od najboljih ekipa Javorom. Inđjija je prva, ubedljivo. Igraju dobar fudbal vole da igraju, da se nadigravaju i neće se oni ovde braniti već će igrati za gol više. Dolaze pomalo rasterećeni jer su dočekali kikseve Javora, Gata i Pančeva. U prvom kolu su teškom mukom savladali kod kuće Mačvu 2:1, što nam daje za pravo da kažemo da lider ipak nije toliko ubedljiv. U prvom meču ovih rivala rezultat je bio 5:3 za Inđiju i ovaj podatak nam ide u prilog kad kažemo da će se igrati otvoren mec. Veštačka podloga će biti prednost domaćina, borba za opstanak i možda pomalo rasterećeni gosti daju nam za pravo da ce Grafičar postići gol na ovom meću što se plaća lepom kvotom 1.65. Domaćin  1+. Srećno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje