subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši NBA as uhapšen

Bivši košarkaš NBA lige Ben Gordon uhapšen je na aerodromu u Njujorku pod optužbom da je pretukao svog desetogodišnjeg sina.

Ovaj 39-godišnji sportista, koji je proveo 11 sezona u NBA ligi, stvorio je sebi dodatne probleme nakon što je napao i zaposlene na aerodromu. Dvojica radnika obezbeđenja su povređena, navodi Njujork post. Gordon je trebalo da odleti za Čikago, ali je sa lisicama odveden u obližnju policijsku stanicu. Predstoji mu optužnica.

Njegov dečak je odveden u bolnicu na pregled.

Ovo nije prvi Gordonov sukob sa policijom. On je 2017. godine uhapšen zbog navodnog napada i pljačke, a kasnije zbog vožnje sa lažnom registarskom tablicom i uključivanja požarnog alarma kada nije trebalo.

Godine 2020. Gordon je govorio o svojoj borbi sa depresijom i problemima mentalnog zdravlja.

Proveo sam šest nedelja i nije prošao dan da nisam razmišljao o samoubistvu. Bio sam na krovu svog stana u četiri ujutru, gledao dole i razmišljao: ‘Učiniću to, ja’ ostaviću sve ovo sranje iza sebe.’ Bilo je to neposredno pre moje poslednje NBA sezone. Moja karijera je završena, ostao sam manje-više bez identiteta i porodice. Bio sam manično depresivan. Nisam jeo. Nisam spavao i onda te obuzme paranoja i anksioznost“, rekao je bivši košarkaš.

Ben Gordon je rođen u Londonu, Velika Britanija. Odabrali su ga Čikago Bulsi sa pikom broj 3 na draftu 2004. i postao je prvi novajlija koji je osvojio NBA nagradu za šestog čoveka godine (2005). Kasnije je igrao za nekoliko drugih NBA timova, uključujući Detroit Pistonse, Šarlot Bobketse i Orlando Medžik. Sa reprezentacijom Velike Britanije učestvovao je u četiri plej-ofa i Evrobasketu 2017.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje