četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bizaran poraz Kecmanovića na startu Rolan Garosa

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je svoje učešće na Rolan Garosu u prvoj rundi. Neočekivano, Kecmanović je u prvoj rundi izgubio od kvalifikanta iz Italije Adree Vavasorija sa 3:2, po setovima 5-7 2-6 7-6 (10-8) 7-6 (7-3) 7-6 (11-9).

Teško je analizirati ovaj meč, jer je u najmanju ruku bizaran. Apsolutno sve je išlo na vodenicu srpskog tenisera koji je u prva dva seta bio više nego dominantan. U trećem setu Kecmanović je u dva navrata imao brejk viska, tri brejk lopte pri rezultatu 5-5, ali nije se dalo. Vavasori je igrao strašan tenis u tim momentima im malo po malo preuzimao konce meča.

Uspeo je Italijan da osvoji treći set, a nakon toga i četvrti posle novog taj brejka.

Bez obzira na sva dešavanja u trećem i četvrtom setu, Kecmanović je sjajno odgovorio u petom. Rano je napravio brejk i sve držao u svojim rukama do desetog gema kada je servirao za meč. U tom trenutku se ruka stegla i Vavasori je to uspeo da iskoristi. Otišlo se u super taj brejk u kojem se prednost smenjivala, a sretniji i spretniji bio je Vavasori koji je taj deo igre dobio sa 11-9.

Srbija je tako u glavnom žrebu ostala samo sa Đokovicem, a Vavasori će u drugoj rundi igrati protiv Alberta Olivijerija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje