petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bjelsa doveo još jednog Španca

Nakon što je iz Valensije doveden napadač Rodrigo, redove engleskog prvoligaša Lids Junajteda je nakon manje od mesec dana pojačao još jedan Španac.

27-godišnji centralni bek Dijego Ljorente (Diego Llorente) stiže iz Real Sosijedada, u transferu vrednom tačno 20 miliona evra, a po dolasku na Eland Roud potpisao je ugovor na četiri sezone, odnosno do 30. juna 2024. godine

– “Veoma sam srećan što sam ovde i radujem se što skorijem susretu sa saigračima i menadžerom. Imam puno energije i mislim da sa svojim sposobnostima mogu da pomognem ekipi da napreduje u Premijer Ligi, koja je za mene najveće takmičenje u svetu fudbala“, rekao je Ljorente u prvom intervjuu za novi klub.

Youtube/Leeds United Official (Screenshot)

Ljorente je svoju karijeru započeo u mlađim kategorijama Real Madrida, a za prvi tim “Kraljevskog kluba“ debitovao tek u maju 2013. godine. Kratak vremenski period je takođe proveo i na pozajmicama u Valjekanu i Malagi, da bi njegov transfer u Real Sosijedad, vredan oko 7 miliona evra, usledio pred početak sezone 2017-18. U plavo-belom dresu je do sada zabeležio ukupno 88 nastupa.


Naslovna fotografija: Youtube/Leeds United Official (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje