petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bojana Popović nova selektorka „Lavica“

Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore saopštio je da je prekinuo dalju saradnju sa norveškim strategom – Kimom Rasmusenom i da za novu selektoru ženske rukometne reprezentacije izabrao – Bojanu Popović, koja je do sada obavljala ulogu glavnog asistenta.

Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore doneo je odluku da ne nastavi saradnju sa dosadašnjim selektorom ženske seniorske reprezentacije Kimom Rasmusenom. Za novog selektora nacionalnog tima imenovana je Bojana Popović, dosadašnja prva saradnica Rasmusena u stručnom štabu. Ona će biti šesti selektor nakon obnove nezavisnosti“, navedeno je na sajtu RSCG.

„Imenovanje za selektora doživljavam kao veliku čast, ali i obavezu, na čemu dugujem zahvalnost Upravnom odboru Saveza koji mu je ukazao poverenje. Nastojaću da ga opravdam, svsna značaja funkcije koju će obavljati i koja predstavlja ostvarenja sna za svakog trenera. Tokom dva takmičenja na kojima sam bila dio stručnog štaba, ali i kroz rad u Budućnosti, imala sam priliku da se upoznam sa svim reprezentativkama, a verujem da će to iskustvo biti dragoceno pred izazove koji nas očekuju u narednom periodu. Radujem se radu sa nacionalnim timom, pred nama je veliki posao, ali verujem da imamo i znanja i kvaliteta da odgovorimo na najbolji način“, istakla je Bojana Popović.

Svoj debi na klupi „Lavica“ imaće 16. aprila u utakmici protiv selekcije Belorusije na startu kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.balkan-handball.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje