četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bouskova dominatno do titule u domovini

Češka teniserka Marija Bouskova osvojila je titulu na turniru u Pragu. Bouskova je u velikom finalu savladala Ruskinju Anastasiju Potapovu sa 2:0, po setovima 6:0 6:3.

(8) wta on Twitter: „🇨🇿 Czech it out 🇨🇿 No.8 seed @MarieBouzkova speeds past Potapova 6-0, 6-3 and secures her FIRST career title! #PragueOpen https://t.co/qVRWnvX1rV“ / Twitter

Više nego zaslužena pobeda za Bouskovu koja je demonstrirala silu. Očigledno je da je pritisak koji donosi finalni meč uticao na performans mlade Potapove. Nervoza je bila primetna i to se odrazilo na rezultat. Bouskova je maksimalno iskoristila tu početnu tremu i osvojila prvi set sa maksimalnih 6:0.

Bouskova je nastavila svoju seriju gemova i u drugom setu. Napravila je brejk na otvaranju, ali ovog puta je Potapova imala odgovor. Momentalno je uzvratila i izgledalo je da bi moglo biti neke veće borbe u nastavku. Ipak, od toga nije bilo ništa. Potapova se baš mučila sa servisom i nije mogla da parira Bouskovoj. Čehinja je do kraja meča napravila još tri brejka i relativno lako privela meč kraju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje