petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

De Minor i Bruksbi za titulu u Atlanti

Poznati su finalisti ATP turnira u Atlanti. Za titulu će igrati Australijanac Aleks De Minor i domaći teniser Dženson Bruksbi.

Prvi je do finala stigao De Minor koji je savladao Belorusa Ilju Ivašku. De Minor je posle velike borbe slavio rezultatom 2:1, po setovima 5:7 6:2 6:2.

(8) ATP Tour on Twitter: „FINAL BOUND! 🔥 @alexdeminaur knocks out Ivashka 5-7, 6-2, 6-2. @ATLOpenTennis | #AtlantaOpen https://t.co/wD2iS0muWI“ / Twitter

Iako je imao sjajan start, De Minor je u nastavku prvog seta popustio i Ivaška je to iskoristio i poveo sa 1:0. Ipak, kasnije je Australijanac podigao nivo igre i bez većih problema preokrenuo meč.

Bruskbi je sa druge strane savladao sunarodnika Frensisa Tiafoa sa 2:0, po setovima 6:1 6:4. Mnogo lakše nego što se očekivalo.

(8) ATP Tour on Twitter: „Through to the final in his Atlanta debut! 💪 Jenson Brooksby gets past Tiafoe 6-1, 6-4. @ATLOpenTennis | #AtlantaOpen https://t.co/LGeCSbLPSu“ / Twitter

Mlađi Amerikanac je maksimalno iskoristio činjenicu da Tiafo nije imao ni 50% ubačaja prvog servisa i to je svakako odlučilo pobednika meča.
De Minor i Bruksbi do sada nisu igrali jedan protiv drugog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje