petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac završio sezonu zbog napada na sudiju

Vezista italijanskog Milana, Lukas Paketa, kažnjen je sa tri utakmice suspenzije u okviru Serije A zbog napada na glavnog arbitra tokom susreta sa Bolonjom, navodi se na zvaničnom sajtu lige.

Incident se dogodio u 74. minutu kada je Paketa sa leđa napao Erika Pulgara, protivničkog igrača koji ga je nešto ranije faulirao.

Glavni arbitar utakmice odlučio je da mladom Brazilcu pokaže žuti karton zbog nesportskog ponašanja, ali ga je ovaj udario po rukama i odgurnuo.

Marko Di Belo mu je ubrzo potom pokazao još jedan žuti karton što je značilo i isključenje za fudbalera koji je tek u zimskom prelaznom roku stigao u redove Milana.

Nakon što je discplinski komitet fudbalskog saveza Italije odlučio da se pozabavi ovim incidentom, donesena je odluka da 21-godišnjak bude kažnjen sa tri meča suspenzije što praktično znači da je sezona za njega završena.

Milan će do kraja prvenstva odigrati još tri utakmice, protiv Fiorentine, Frosinonea i Spala, koje su bez ikakve sumnje od velikog značaja u borbi za Ligu Šampiona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje