petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilska Seria A – Najava i predlozi 6.kola – 27.08.2020.

00:00 Sao Paulo – Atletico PR

Sao Paulo je u svakoj sezoni u samom vrhu, tako je krenuo i ove sezone. 2 pobede, 1 nerešen i 1 poraza ih stavlja sa 7 bodova na 5. mestu na tabeli uz gol razliku 4:3. Imaju meč manje od svih protivnika. Najveće pojačanje i jedino je veznjak Luciano koji je došao iz Gremia. Ovo je ekipa mix mladosti i iskustva. U ekipi su iskusni Dani Alves i Juanfran koji su godinama igrali u najbojim Evropskim ekipama. Tu je i dosta igrača iz omladinskog tima koji gore od želje da se dokažu. Trener Diniz je taktičar i voli da igra na rezultat, te ne treba očekivati nikad puno pogodaka.

Atletico PR posle startne 2 pobede, doživeo je 3 poraza. Sa ukupno 6 bodova i gol razlikom 5:6 se nalazi na 10. mestu na tabeli. Prve dve startne pobede su bile protiv Goiasa i Fortaleza. Potom su od favorita gubili i to čak 2x na svom stadionu (Palmeirasa i Fluminense). Ono što je zanimljivo da su u oba meča bili bolji i imali posed lopte, ali na kraju ipak to ništa nije značilo. Već smo pisali o njihovim pojačanjima, i dalje mislimo da je tim zaista dobro skockan i da ima tu prostora za napredak. Par iskusnih igrača nazad i brzih napred su prava kombinacija.

Domaći vole kombinaciju golova 1-2, a to možete naplatiti sa kvotom 1,60.


02:30 Corinthians – Fortaleza

Corinthians ima samo 3 odigrane utakmice ove sezone i to je čak 2 manje od ostalih. Imaju pobedu, nerešen i poraz uz gol razliku 5:4 i nalaze se na 14. mestu. Veoma teška prva dva kola, prvo Atletico MG i poraz od 3:2 a potom Gremio kod kuće 0:0. Zatim su u prošlom kolu lagano savladali Coritibu 3:1, a imali su 60min igrača više. Opet jedan loš protivnik koji se prošle sezone dosta dobro kotirao, sigurna sredina tabele. Korintians ima dobar bilans sa njima, 5 utakmica kod kuće nemaju poraz i dali su im uvek 2 gola.

Fortaleza u 4 utakmice ove sezone imaju pobedu, nerešen i 2 poraza uz gol razliku 3:4. Jedno mesto su iznad crte a deli ih samo bolja gol razlika od Atletico GO i Sport Recifea. U prva 3 kola veoma loš fudbal gde nisu postigli ni gol, dok su se u prošlom kolu probudili i postigli čak 3 gola u pobedi nad Goiasom od 3:1. Dobra pojačanja su veznjak David iz Cruzeira i napadač Franco Fragapane iz Argentinskog Talleresa. Biće ovo mnogo teža sezone od prošle i moraće da zapnu 150% da bi sačuvali prvoligaški status.

Ne vidimo razlog zašto domaći ovde ne bi uzeli sva tri boda a kvota na njih je 1,82. Ako želite da dodate tradiciju i igru 1i2+ kvota je 2,45!


Predlozi nisu 100% igrate na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje