petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brze vesti sa priprema svih selekcija (SVETSKO PRVENSTVO 2018)!!!

Od danas ćete biti u prilici da na našem sajtu pratite rubriku ,,Brze vesti sa priprema svih selekcija“, kako bi vas redovno informisali o dešavanjima u taboru svih reprezentacija.


GRUPA A

Selekcija Rusije otpočela je pripreme za Svetsko prvenstvo u svojoj bazi Dolina Štubaitalj, podsećamo vas da zbog povreda na spisku nema nekoliko važnih igrača, poput štopera Vasina i Džikje, kao ni napadača Kokorina. U timu je ponovo 39-godišnji Viktor Ignaševič.

 

Saudijska Arabija nalazi se na pripremama u Turskoj, gde je već odigrala dve prijateljske utakmice i ostvarila dve pobede 1:0 nad selekcijom Uzbekistana i 2:0 protiv kombinovane selekcije Grčke, da bi pre dva dana promenili bazu i preseliil se u Švajcarsku.

Egipćani su počeli svoje pripreme i nalaze se u Egiptu u nekompletnom sastavu još uvek.

Danas je i selekcija Urugvaja počela svoje pripreme, na prvoj prozivci su se pojavili sledeći igrači: Muslera, Himenez, Varela, Maksi Pereira, Laksalt, Valverde, Bentenakur, Nandez, Rodrigez, Sančez, Vecino, Lodeiro, Uretaviscaja i Gomez. Selektor Oskar Tabarez je održao konferenciju za štampu, gde je rekao: ,, Konačan spisak igrača objaviću četvrtog juna, a potruduću se da na njemu imam što više igrača različitih karakteristika, kako bi imali različite mogućnosti za kombinovanje. Čestitao sam mnogim igračima po dolasku na kamp na sjajnim sezonama u svojim klubovima, mislim da je ovo bila najbolja sezona u istoriji za Urugvajce koji igraju u inostranstvu.“

GRUPA B

Svoje pripreme danas je počela selekcija Portugala u okrnjenom sastavu, igrači su imali medicinske testove. Prvog dana pojavila su se 13 od 24 pozvana igrača.

Selekcija Irana nalazi se u kompletnom sastavu na pripremama već nekoliko dana i to u kampu fudbalskog kluba Bešiktaš u Turskoj. 

GRUPA C

Selekcija Perua prva je počela pripreme od svih selekcija iz ove grupe, a tim je najviše pogodila vest da kapiten Paolo Guerero ipak neće moći da im pomogne na Svetskom prvenstvu, zbog kazne koja mu je izrečena za korišćenje kokaina. Na pripremam je već 22 fudbalera, a očekuje se dolazak Floresa i Trauka, 29.maja tim očekuje meč protiv selekcije Škotske.

Australija je takođe otpočela svoje pripreme pre tri dana, selektor Bert Van Marvajk zadovoljan je radnom etikom i disciplinom igrača, što ističe prilikom svakog intevjua, danas se timu pridružio i legendardni Tim Kejhil. 

GRUPA D

Argentina je danas počela pripreme i već prvog dana desio se veliki peh ovoj selekciji jer se povredio prvi golman Serhio Romero iz Mančester Junajteda, već je potvrđeno da neće moći da brani na Mundijalu. Kao zamena stiže momak bez nastupa za nacionalni tim Franko Armani, golman River Plate. Na prozivku su se javila 16 igrača, koje predvodi Lionel Mesi.

Igrači Nigerije počeli su sa zvaničnim pripremam na kojima se pojavilo dosta igrača (Ezenva, Akpeji, Uzoho, Ajiboje, Aina, Trost Ekong, Echijele, Ebuehi, Eze, Ivobi, Onazi, Omeruo, Ndidi, Ihenačo, Avaziem i Etebo), a juče u tom broju posmatrali duel njihove B selekcije protiv Atletiko Madrida 2:3. Štoper selekcije Nigerije, Leon Balogun prešao je u redove premijerligaša Brajtona, do sada je igrao u nemačkom Majncu.

GRUPA E

Danas je svoje pripreme počela zvanično i selekcija Brazila, a na prvom treningu samo trojica igrača, to su Neimar, Gabrijel Žesus i Danilo koji su odradili kraći trening i po slikama se lepo zabavljali na terenu.

Reprezentacija Kosta Rike počela je pripreme još pre dve nedelje, a sada radi u kompletnom sastavu pod nadzorom selektora Ramireza.

GRUPA F

Selekcija Južne Koreje doživela je već dva velika peha pred odlazak na Svetsko prvenstvo, najpre se povredio krilni napadač Dižona, Kwon Chang Hoo, koji je ove sezone zatresao mreže rivala 11 puta u Francuskoj Ligi 1. Da bi sa spiska danas otpao i iskusni 33-godišnji napadač Lee Keun Ho koji je do sada dres nacionalnog tima nosio 84 puta i postigao 19 golova.

GRUPA G

Selektor Engleske, Geret Sautgejt, okupio je veliki deo svog nacionalnog tima i već dva dana radi na pripremama za Svetsko prvenstvo. Određen je i novi kapiten tima, a to će biti najbolji strelac Totinhema, Hari Kejn.

Selekcija Tunisa već nekoliko dana vredno trenira i privodi kraju prvobitna testiranja kako bi stručni štab znao potrebe svih igrača.

GRUPA H

Deo selekcije Kolumbije okupio se u Bogoti gde će trenirati nekoliko dana, do subote, kada tim putuje u Italiju gde će odigrati meč protiv Egipta.

Selektor Senegala, Aliu Sise, okupio je po prvi put u utorak svoje igrače u letovalištu Sali. Tim će trenerati na stadionu Dimbars Instituta, dok će poslednji trening održati na nacionalnom stadionu Lepold Senghor i biće otvoren za javnost. Kroz četri dana tim se seli na pripreme u Francusku.


I u narednim danima očekujte još vesti iz tabora svih selekcija, a podesećamo vas da na našem sajtu u rubrici Svetsko prvenstvo, možete čitati pojedinačne analize svih timova, kao i pratiti ostale vesti vezane za najvažnije takmičenje u 2018-oj godini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje