petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brzo je pronašao novi angažman

Italijanski strateg, Klaudio Ranijeri nedavno je dobio otkaz sa mesta šefa struke u redovima engleskog tima – Fulama, ali iskusni stručnjak nije dugo čekao na svoj novi „zadatak“.

Naime, Ranijeri je imenovan za novog trenera italijanskog prvoligaša Rome, koja je nakon eliminacije iz Lige Šampiona uručila otkaz, Euzebiju Di Frančesku. On je sa upravom kluba potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone i kao glavni cilj imaće plasman rimskog kluba među TOP 4 ekipe „Serie A“.

 

„Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Klaudiju Ranijeriju, odnosno njegov povratak u naš klub. U ovakvom trenutku važno je bilo dovesti trenera koji poznaje ovu sredinu, govori italijanski jezik i ume da motiviše ekipu. Naš primarni zadatak biće plasman u Ligu Šampiona“, rekao je predsednik kluba, Džejms Palota.

Ranijeru će ovo biti drugi mandat na klupi „Vučice“, jer je predvodio ovaj tim u periodu od 2009. do 2011. godine. Njegova prva utakmica kao staro-novog trenera Rome biće prvesntveni duel protiv Empolija u ponedeljak pred domaćom publikom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje