utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bublik šokirao Zvereva i plasirao se u finale Halea

Kazahtanski teniser Aleksander Bublik ove nedelje u Haleu igra fenomenalan tenis. Bublik važi za jako nepouzdanog tenisera, jer niko nikada ne zna u kakvom će raspoloženju izaći na teren. Ipak, ove nedelje mu se izgleda igra tenis, a to pokazuju i rezultati, jer se plasirao u finale turnira u Haleu. Kazahtanac je razočarao nemačku publiku, jer je savladao domaćeg Aleksandera Zvereva sa 2:0 po setovima 6:3 7:5.

ATP Tour on Twitter: „BREAKING NEW GROUND IN HALLE 🫡 The moment Alexander Bublik defeated home hope Zverev to reach his first ATP 500 final! @ATPHalle | #TerraWortmannOpen https://t.co/LhkvaBysli“ / Twitter

Ključ ovog meča bio je u Bublikovom servisu. Zverev je bio neomaćan, jer je Bublik izgubio samo dva poena nakon ubačenog prvog servisa. Protivniku je dao samo jednu brejk loptu, koju je spasio servis vinerom.

Na taj način pritisak je prenet na pleća Zvereva koji je u dva navrata poklekao. U prvom setu to je bio peti gem, a u drugom 11. Na kraju, kada sve saberete i oduzmete pobedio je bolji igrač, a to je ovoga puta bio Bublik.

Bublik će za titulu u nedelju igrati protiv boljeg iz duela Rubljov/Agut.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje