utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prija mu London, novo finale za Australijanca

Aleks De Minor baš voli London. De Minor je poznat kao igrač koji ne preferira travnate terene, ali ovi u Londonu mu baš prijaju. U prethodne dve godine je osvojio titulu i igrao polufinale, a ove godine igraće još jedno finale. De Minor je u prvom polufinalu savladao Danca Holgea Rune sa 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:2).

ATP Tour on Twitter: „FINAL BOUND 👏 @alexdeminaur takes out Rune in straight sets to advance to the final! @QueensTennis | #cinchChampionships https://t.co/bTmy65Zu8e“ / Twitter

Sjajan tenis igra De Minor tokom cele nedelje, a ovo finale je kruna svega. Odigrao je sjajno od početka pa do kraja meča. Možda je i sam start meča bio naznaka u kom smeru će ići meč. De Minor je napravio brejk i do kraja seta još jedan za sigurnih 6:3.

U nastavku meča neočekivano i dalje se mnogo više tenisa igralo na servis Runea. Svaki njegov gem je bio dramatičan i Danac je bio pod velikim pritiskom. Nekako je uspeo da odvede set u taj brejk, ali tamo do izražaja je došla sjajna defanziva De Minora koji je terorisao servis protivnika i zasluženo otišao u finale.

Za svoju osmu titulu u karijeri De Minor će igrati protiv boljeg iz duela Korda/Alkaras.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje