ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bugarska bez Vezenkova, ali sa novim oružjem protiv Rumunije

Muška košarkaška reprezentacija Bugarske nastavlja učešće u pred-kvalifikacijama za EuroBasket 2025. Igrači Rosena Barčovskog suočavaju se sa reprezentacijom Rumunije večeras u 18 časova u „Pitesti Areni“ u okviru grupe „F“.

„Lavovima“ je potreban obavezan uspeh u odnosu na rivala kako bi nastavili borbu za 1. mesto u grupi, što daje za pravo na direktan plasman u kvalifikacije za šampionat Starog kontinenta. Bugarska je trenutno 2. na tabeli sa 3- 1, dok je Rumunija 3. sa 1- 3. Lider u grupi je Portugal sa 4-0, koji gostuje na Kipru.

Nekoliko novih lica imaće priliku da večeras debituje za Bugarsku . Najistaknutiji od njih je definitivno naturalizovani Amerikanac Kodi Miler-Mekintajer. Bek ima iskustvo u najjačim ligama na Starom kontinentu, uključujući špansku Ligu Endesa i tursku Super ligu, igrajući za Gaziantep ove sezone.

Lider bugarskog tima Aleksandar Vezenkov pridružiće se direktno ekipi za nedeljni meč sa Portugalom, pošto sutra ima meč u svom klubu Olimpijakos protiv Valensije u Evroligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje