petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (23.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


C. Reddish (Portland) 10.5+, 24pts

Jedan od glavnih razloga zašto nam je Cam uopšte zapao za razmatranje jeste odsustvo 2. najboljeg strelca za Portland – A. Simmonsa.

Svakako je Damian Lillard (35.5) alfa i omega u Blazersima, ali smatramo da mora imati doprinosa pored Granta i u drugim igračima.

Reddish je vrstan strelac koji nije dobio adekvatnu šansu u Knicksima, dok ćemo njegov period tranzicije sa koledža u NBA progledati kroz prste.

U meču kada se Simmons povredio, Reddish je odigrao bitnu ulogu sa 18 poena, ali istini za volju bio je prilično precizan (7-12 iz igre).

Danas se na meču sa Kingsima očekuje 240 poena, a pre godinu dana je u ovoj areni Reddsih u dresu Hawksa postigao 18 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje