Sportski direktor Šalke 04 – Reuven Šreder napustio je ekipu, saopštio je klub. Šreder, koji je bio arhitekta povratka u Bundesligu, obavestio je upravni odbor da napušta tu funkciju pre isteka ugovora iz ličnih razloga.

„Reuven je dao doprinos klubu koji možda neće biti u potpunosti cenjen ili cenjen od strane javnosti posle više godina. Reći ću to vrlo jasno: bez rada Ruvela Šredera Šalkea 04 više ne bi postojao u svom uobičajenom obliku. Svi u Šalkeu mu duguju zahvalnost zbog toga“, rekao je za klupski sajt Piter Knebel, koji je član upravnog odbora zadužen za ovaj sport.

Šreder i Rahl-Hamers bili su u srcu najvećeg restrukturiranja kluba od njegovog povratka u Bundesligu, a u maju ove godine ekipa se vratila u elitu. „Niko nije verovao da će se Šalke 04 vratiti u Bundesligu za samo godinu dana. Ovaj uspeh pod izuzetno teškim finansijskim uslovima ostaće zauvek. Voleli bismo da nastavimo putem kojim smo se ponovo udomli i ja sam iљao. Međutim, ispunili smo njegove želje“, rekao je predsednik upravnog odbora kluba dr Bernd Šreder.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.