četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bundesliga: Klima se situacija u nemačkom klubu

Sportski direktor Šalke 04 – Reuven Šreder napustio je ekipu, saopštio je klub. Šreder, koji je bio arhitekta povratka u Bundesligu, obavestio je upravni odbor da napušta tu funkciju pre isteka ugovora iz ličnih razloga.

„Reuven je dao doprinos klubu koji možda neće biti u potpunosti cenjen ili cenjen od strane javnosti posle više godina. Reći ću to vrlo jasno: bez rada Ruvela Šredera Šalkea 04 više ne bi postojao u svom uobičajenom obliku. Svi u Šalkeu mu duguju zahvalnost zbog toga“, rekao je za klupski sajt Piter Knebel, koji je član upravnog odbora zadužen za ovaj sport.

Šreder i Rahl-Hamers bili su u srcu najvećeg restrukturiranja kluba od njegovog povratka u Bundesligu, a u maju ove godine ekipa se vratila u elitu. „Niko nije verovao da će se Šalke 04 vratiti u Bundesligu za samo godinu dana. Ovaj uspeh pod izuzetno teškim finansijskim uslovima ostaće zauvek. Voleli bismo da nastavimo putem kojim smo se ponovo udomli i ja sam iљao. Međutim, ispunili smo njegove želje“, rekao je predsednik upravnog odbora kluba dr Bernd Šreder.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje